Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
11Mei2014

De beste combi’s jumpsuit met accessoires

We kunnen de kledingwinkel niet meer inlopen of we zien meerdere varianten jumpsuits. En hoe blij worden we niet van dit perfecte stukje kleding. Geen urenlange passessies meer om te bedenken wat we op onze broek of rok moeten dragen, maar gewoon alles in 1 keer aangooien. Dat scheelt uren! En de jumpsuit is voor elk figuur geschikt, mits met de juiste pasvorm. In combinatie met de ultieme accessoires gooi jij hoge ogen met de jumpsuit deze lente en zomer.

De korte jumpsuit

De-korte-jumpsuit
Voor warme dagen is een jumpsuit met korte pijpen ideaal. Hij zit heerlijk comfortabel en je bent toch gekleed. Ga voor een strapless jumpsuit voor een zomerse beachparty of picknick. Bij elkaar passende accessoires doen de rest. Een zwarte lakriem staat feestelijk en geeft de jumpsuit een taille. Combineer met een grote shopper voor een feestje in de middag. S avonds ga je voor een stoere clutch. Zilveren sieradengeven wat minimalistische bling aan het geheel. Voor een middagje zomershoppen in de stad is een short jumpsuit ook ideaal, combineer een zwarte jumpsuit met hoge taille met lichtroze accessoires en metallic roségouden sieraden. Zo kun je na je shoppingspree zo door naar een chique terras voor een wijntje.

De 70’s style glam jumpsuit

De-70’s-style-glam-jumpsuit
Ga voor een vette retro look a la Charlie’s Angels met een jumpsuit met wijde pijpen en soepelvallende stof. Kies voor een kleurig exemplaar met roesjes en diagonale schouderlijn en combineer met witte en zilveren accessoires, dit geeft het pak nog meer instant glam. Voor overdag kies je een witte kleiner model handtasvan leer en voor een avondje uit ga je voor een zilveren clutch. Tijdloos is het jumpsuit met wijde pijpen in zwart. Ga voor warmere dagen voor een jersey variant, dit zit erg comfortabel en blijft koel. Combineer met cognac en zalmkleurige accessoires zoals een mooie leren handtas, bijpassende ceintuur en opvallende gouden ring met zalmroze steen. Combineer deze jumpsuits met schoenen met plateauzolen, zodat je benen eindeloos lang lijken.

Jumpsuit met print

jumpsuit-met-print
Een jumpsuit met print zorgt ervoor dat je niet over het hoofd wordt gezien, of je nu een korte variant of langere variant draagt, de pakjes zijn girly en een tikje brutaal. Maar bovenal zie je er stijlvol  in uit. Voor een stadse ladylike look ga je voor een jumpsuit in zwart wit print met strikjes en combineer je deze met roze en nude accessoires. Een 60’s boxtasje in nude is de perfecte eyecatcher. Rond de taille knoop je een fuchsiaroze riem als flashy detail en lekker in contrast met het zwart wit van de jumpsuit. Een lichtroze sjaal staat mooi en is lekker voor koudere avonden. Ga voor een paar opvallende klassieke oorhangers met roze kristallen. Boudoir chic. Een sportievere look creëer je met een korte jumpsuit met all over bloemenprint. Ga eens voor blauwe accessoires zoals een handtas met witte belijning, die een onmiddellijk sporty effect geeft. Stijl af met een zilveren dunne ketting met kristallen hangertje en een zilveren ring met blauwe steen in de kleur van de tas.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.