Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
22Feb2018

Cool kerstfeest: dress up met accessoires in zilver-en grijstinten

Wat gaat een jaar snel! Kerst 2013 staat alweer voor de deur en na een jaar vol met prachtige Babazou juwelen hebben we weer volop inspiratie voor nieuwe stijltips voor de kerstdagen en het Oud en Nieuw feest. Gespot is de grijs-en zilvertrend aankomende winter – maar sowieso zeer leuk voor de kerstdagen vanwege het bling-bling gehalte.

Grijs en kristal

zilvergrijs-kleedjeEen prachtige feestelijke combinatie is de kleur zilvergrijs met kristalelementen. Dit kan je toevoegen middels accessoires zoals oorbellen, kettingen, ringen of armbanden met kristallen of door toevoegen van een prachtige clutch met enkele diamanten details. Ga bijvoorbeeld eens voor een satijnen lichtgrijze korte jurk. Combineer deze met een paar zilverkleurige metallic pumps of pumps/sandaaltjes met kristallen. Draag daarbij een schoensjaal-wollichtgekleurde grijze wollen sjaal die dient als stola voor de warmte, mocht het een strapless jurkje zijn. Stijl af met een prachtige paar oorhangers met kristallen of ga voor een ringopvallende ketting met bling bling. Ook een zilverkleurige ring met kristallen maakt het geheel zeer chique. Beperk je tot een paar bling bling sieraden, dus als je al een paar oorringen draagt, ga je niet voor de ketting, maar voor de armband en ring. Draag je geen oorhangers maar oorknopjes, dan kun je daar rustig een opvallend collier bij dragen. Indien je kort haar hebt, probeer dit eens in een roaring twenties stijl te kammen met zijscheiding en golfjes. Lang haar breng je in model met zachte romantische krullen en een mooie glitterspeld aan de zijkant van je hoofd. Je make up stem je af op je kleding. Ga eens voor een dieprode lipstick en weinig oogmake-up. Mooi!

Zuiver zilver

donkergrijs-kleedjeDonkergrijze kleding kan erg somber aandoen, maar niet als je dit combineert met de juiste dosis bling. Zilveren of zilverkleurige sieraden en donkergrijs zijn de perfecte match voor elkaar. Ga voor een jeugdige look met een maxidress in comfortabel jersey, evt. met capuchon voor een nonchalant element. Ook een luchtig gebreide maxidress zit heerlijk en oogt erg feestelijk eenmaal gecombineerd met een paar mooie sieraden. Ga je helemaal voor het gemak dan combineer je de sneakersdonkergrijze jurk met sneakers met hak. Wil je toch een wat meer vrouwelijke look, dan zijn een paar lange laarzen met hak ideaal. Ga voor de wat stoerdere exemplaren voor een stoere match met de jurk. Supercool staan de leren licht-en armbandhalskettingdonkergrijze gevlochten armbandjes van Qudo met zilveren details, bind en drie of vier om je arm voor een opvallend detail. Ook een mooie lange zilverkleurige schakelketting met hanger staat perfect in combi met deze stoere dracht. Ga voor een beetje robuuste lichtgrijze tas met zilveren gespen of details. Als finishing touch kan je een stoere grijze riem met zilveren studs op de heupen dragen. Stijl af met feestelijke zilveren smokey-eyes. Grunge diva is ready to party!

lichtgrijze-tassmokey-eyes

Ton sur ton

blouse

Een stijlvolle en ingetogen look creeer je door verschillende tinten grijs bij elkaar te dragen. Ga voor een lichtgrijze skinny jeans met daarop een blouse in licht parelgrijs, draag daarop een kort blazerjasje met zilverkleurige pailletten. Combineer met grijze enkellaarsjes met flinke hak, een handtas in een bijpassende grijstint en een zilverkleurige ring. De rest van de sieraden hou je rustig, aangezien je al een opvallend pailletten jasje draagt. Ga dus voor sieraden met grijze leren bandjes als finishing touch. Heb je kort haar, ga dan voor een stoere hanekam. enkellaarsjeszilverkleurige-ringhandtasjehanekam

Dames met lang haar creëren ook een hanekam door het haar bovenop wat te touperen en vast te zetten. Steek de rest van je haar op in een hoge paardenstaart!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.