Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
21Feb2018

Communie- en lentefeesten

Door: IngridReacties: 0

Binnenkort komen de communie- en lentefeesten er weer aan. Een uitgelezen moment om enkele nieuwe accessoires aan te schaffen ! Oorbellen, halskettingen en armbanden; ze mogen niet ontbreken op deze gelegenheid. Juwelen hebben echt wel een functie. Ze leggen mooie accenten en maken het plaatje helemaal af. Persoonlijk houd ik nogal van de twee-op-drie regel. Hiermee bedoel ik een combinatie van oorbelletjes met armbandje of oorbellen met halsketting of halsketting en armbandje. Ik hou van eenvoud en een prachtig juweel schittert het meest in al zijn eenvoud. Een setje van drie kan natuurlijk maar meestal het mooist met uiterst verfijnde sieraden. Met een beetje geluk schijnt de zon op het feest van je zoon of dochter. Dan is een juweel waarin parelmoer verwerkt is een absolute aanrader om te dragen. Parelmoer geeft mooie kleurschakeringen in zonlicht en is bovendien origineel en feestelijk. Draag je een jurk uit dunne, waaierige stof is een halsketting en armband met dikke houten kralen een idee. Het contrast tussen het luchtige van de jurk en de zwaarte van de kralen werkt. Naast juwelen kan ook een sjaal enorm opfleuren. Een kleurrijke sjaal met zachte bedrukkingen rond je hals doet je gewoon stralen. Ik ben helemaal verzot op prachtige zijden of viscose sjaaltjes. Deze flatteren iedereen en zijn prachtig om dragen, zowel rond de hals of gedrappeerd om de schouders. Hemels om aan te voelen en ze geven je net dat tikkeltje luxe mee. Heel origineel zijn sjaaltjes die zo fijn vervaardigd zijn dat ze je bijna als juweel kan dragen. Meestal voorzien van bloemen en in heel mooie kleuren. Deze zijn zeker een blikvanger en passen mooi bij een sobere jurk. Tot slot niet vergeten om een feestelijk tasje rond je pols te hangen. Een enveloppetasje vind ik heel stijlvol en feestelijk. Een klein zilveren of gouden tasje is een veilig alternatief, misschien iets handiger bij het handjes schudden. Als je draagt waar je je goed in voelt straal je. Kortom dames, wees fier en schitter ten volle !

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.