Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
05Feb2016
Be my Little Valentine

Be my Little Valentine

Met 14 februari in het vooruitzicht, mag het mannelijk geslacht best eens een extra effort doen:-)

Valentijn mag dan voor sommige dames een cliché blijken, anderen worden die dag graag eens extra verwend. En net dan slaat de paniek bij menig man toe.  

Een saunabeurt, een massage voor twee, een etentje bij kaarslicht, … het passeerde allemaal al eens de revue. Hoe moet onze wederhelft nu nog origineel uit de hoek komen?

En néén, een strijkijzer of ieder ander nuttig product voor tuin en/of keuken is geen goed idee, believe me.

Maar zo moeilijk hoeft die keuze helemaal niet te zijn. Als jouw man inspiratieloos is, toon hem dan jouw liefde voor Babazou… Snuister eens rond op onze webshop babazou.com, geef hem vervolgens wat subtiele hints en dan fingers crossed dat deze opgevangen worden! :-)

Misschien heb jij ook wel een ring van Phantasya op het oog (bezet met Swarovski-steentjes en dus absoluut tijdloos)? Passen die assorti oorhangers er in jouw verbeelding ook zo goed bij? Niet alleen in jouw verbeelding…. (en dan hadden we het nog niet eens over de vrouwelijke halsketting die iedere outfit opfleurt).

Let wel, dit zijn twee vliegen in één klap. Jij hebt ein-de-lijk de perfecte set juwelen voor speciale en minder speciale gelegenheden. Dus als jouw wederhelft je volgende Valentijn trakteert op een diner, dan ben jij al volledig in de (Phantasya) mood! * grijns *

 

En de keuze is natuurlijk niet beperkt tot Phantasya. Ook bij Bronzallure kan je het perfecte gesofisticeerde en tijdloze setje maken. De basis van het materiaal is telkens brons en onderling kan alles gecombineerd worden.

Voor de vrouw die meer van een minimalistische look houdt, is er Super Stylish en Mya Bay die ook met ons nieuwe merk Jools samengaat. Verfijnd en stoer tegelijk.  

Hoedanook, ons hele Babazou-team staat klaar om de mannen met raad en daad bij te staan. We doen ons uiterste best om een accessoire in jouw persoonlijke stijl te adviseren.

En wil ie volledig op safe spelen, dan hebben we mooie Valentijns-cadeaubonnen. Het is altijd een leuk idee eens bij Babazou binnen te springen. Zowel voor de man als voor de vrouw! 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.