Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
23Mar2016

Babazou bekent kleur

Kleurenpsychologie, you hate it or love it, maar er is iets van aan.  Sommige kleuren stoten je af, andere trekken je aan. The lady in red laat - bijna - geen enkele man onberoerd (en daarom hoeft ze echt niet bloedmooi te zijn!) en mijn grasgroene studentenkot zorgde destijds toch voor enige rust in mijn hoofd. 
 
Temidden een universum van duizende kleuren, hebben we warme en koele tinten.  Als je de juiste kleuren draagt die in harmonie zijn met jouw huidstint, dan straal je des te meer.  Bepaalde kleuren versterken mekaar en zorgen nu eenmaal voor een wow-effect. Maar tot zover de kleurenleer. Want hoe vaak we bij Babazou ook te maken krijgen met kleurenkaarten, je voelt voor het grootste deel intuïtief aan wanneer je met een bepaald kleur staat of niet. Bij Babazou is de eerste maatstaf: een goed gevoel. Voel je je warm worden en stralen bij die mooie sjaal of steelt een juweel zomaar op slag jouw hart, twijfel dan niet!
 
Een warm type zal zich vaak beter voelen met goudtinten, brons, messing en koper. Maar in een fijne variant, zal ook zilver niet altijd misstaan. Een koel type zal zich dan weer meer aangetrokken voelen tot zilver, mat metaal en staal. Het is nooit zwart of wit. Mind de woordspeling.
 
Wist je trouwens dat ook edelstenen hun betekenis hebben? Als jij jouw favoriete Melano-ringen onder de loep neemt, leer je misschien jezelf een beetje beter kennen! De parel trekt liefde aan, turkoois is goed voor de communicatie. Of kies je voor amethist die moed geeft en liefde bevordert? 
 
 
Babazou bekent: we houden van kleur en de beste materialen.  En we kunnen niet wachten om jou met raad en daad bij te staan bij de keuze van jouw ideale accessoires in jouw juiste kleur om die leuke communie-outfit (of voor iedere andere gelegenheid) te pimpen!
 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.