Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
22Nov2015

Accessoires in combinatie met een basic shirt: 3 x anders

Zorg dat een wit T-shirt een key-item in je garderobe wordt. Met deze aloude klassieker kun je alle kanten op en combineert met alles. Hieronder drie combinaties met het witte T-shirt.

Klassiek

klassiek

 

Een wit shirt in combinatie met een grijze of donkerblauwe skinny jeans met een mooi kanten blazerjasje is de max. Kleed het verder aan met roségouden sieraden voor wat extra cachet. Een rode handtasje of clutchgeeft de garderobe wat kleur, maar je kunt natuurlijk ook een zwarte handtas combineren. Stijl af met een paar lakpumps.  Geef je haar een zachte golf en clip aan 1 kant vast met een eenvoudige haarspeld. Prachtig bij deze klassieke combi is een natuurlijke make-up met alleen felrode lippen.

Sportief

sportief Ook voor een sportieve outfit is een wit T-shirt onontbeerlijk. Ga voor een geklede maar comfortabele sweatpant, die eerder wat weg heeft  van een pantalon dan een joggingbroek. Lekker zomers of perfect voor in het najaar is een spijkerjasje, welke ook gelijk wat kleur geeft aan je garderobe. Verder draag je een zachte sjaal met vrolijke printmet roze en zwart. Een beetje bling voeg je toe middels een polsband van leer met kristallen. Ga voor een lekkere roze handtas voor een girly element. Wie zegt dat comfort en stijlvol niet samengaan?

Zakelijk

zakelijk

 

Het staat je zeker nog voor de geest: elke werkdag weer een strijd wat je moet aantrekken. Maar ook voor op de werkvloer is een wit basic T-shirt het key item. Combineer hem deze keer met een sexy zwartleren kokerrokje tot op de knie. Voor wat speelsheid en contrast draag je over je shirt een bikerjasje van tweed of met een zwart-wit print. Stoer en zakelijk. Is het wat frisser? Een mooie zwarte sjaal geeft warmte en straalt luxe uit. Voor een vrolijke noot voeg je een frisblauwe tas toe. En de echte powergirls combineren dit geheel met wat bling: zilvermetallic pumps, een zilveren kralenarmband en zilveren oorringen. Je ogen zet je aan met donkere oogpotlood en blauwgroene ogenschaduw, die je lekker door elkaar mixt. En nu maar hopen dat je collega’s zich kunnen concentreren met zo’n bombe op het kantoor ;-)

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.