Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
05Oct2012

6 modemantra's die je aan je laars mag lappen.

Volgens sommige modegoeroes zijn er verschillende fashion faux pas die een absolute doodzonde zijn mocht je deze begaan. Maar wat eerst werd gezien als not done, is dit najaar een hot topic. Dus wees niet bang om een paar modemantra's aan je laars te lappen, je zal worden gezien als een trendsetter die met super accessoires precies de juiste toon weet te zetten. We gaan ze nog eens langs, die modemantra's en dan laten we je zien dat je er lekker tegenin mag gaan!

1. U mag geen handtas dragen die niet dezelfde kleur heeft als uw schoenen.

Not! We weten natuurlijk allemaal dat een zwarte handtas het meest ideaal is, deze past bij alles en ziet er altijd netjes uit. Deze stijlvolle zwarte handtas laat maar weer zien, dat zwart het nieuwe zwart is.  En wil je lekker knallen? Dan is een mooie grote tas in een felle kleur perfect zoals deze lederen gele handtas. Het is juist leuk als je tas een afwijkende kleur heeft van je schoenen want de color blocking trend zet zich ook dit najaar nog door. Combineer er rustig op los met mosterdgeel & hard blauw en bordeaux rood & zacht roze. Ook groen, van appel- tot neongroen, is weer helemaal terug van weggeweest. De frisse zomerse kleur is een opsteker in de aankomende donkere najaarsdagen en wederom prachtig te combineren met hardblauw. Dit appelgroene tasje met studs past helemaal in de rockchick stijl en geeft je outfit een edgy randje. Een paar sneakers, pumps of laarsjes erbij in contrasterend hardblauw geeft je outfit een colorboost!

2. U mag geen drukke dessins bij elkaar dragen.

Hier moeten wij natuurlijk hartelijk om lachen, want hoe leuk is het niet om juist ruiten met ruiten te dragen of bloemendessins met bloemendessins. Wees niet bang dat je eruit gaat zien als een behangetje uit de caravan van pipo de clown, want hier geldt less is more. Combineer een blazer met bloemen met een geboemde sjaal. Hierbij mag je, nee, moet je zelfs contrasterende bloemdessins combineren. Een goed voorbeeld voor een prachtige bloemensjaal is de groen blauwe combinatie van Babazou, combineer met een blazer of blouse met afwijkende bloemenprint maar wel met dezelfde kleurencombinatie. Ook zijden sjaals met bloemenprints zijn prachtig te combineren en geven je outfit een chique uitstraling.   Deze prachtige zijden sjaal in de kleuren donkerblauw, paars en mosterdgeel zou fantastisch samengaan met een paars gebloemd jurkje of blazertje.

3. U mag geen vloekende kleuren met elkaar combineren.

Hoe passe is deze stelling? Want wij weten als geen ander dat kleuren als rood en roze een prachtige combinatie vormen. Dit najaar zien we veelvuldig bordeauxrood en lichtroze terugkomen en door deze kleuren samen te dragen geef je je outfit een romantische twist.  Deze driehoekige sjaal roept het boho gevoel gelijk op, door de prachtige borduursels en contrasterende kleuren rood, paars en roze. Was oranje in combinatie met rood ooit eens not done, dit kleurenkoppel zien we regelmatig terugkeren in de najaarsmode. Vooral in wollen breisels komen deze kleuren mooi tot hun recht, getuige deze prachtige sjaal.

4. U mag geen wit of lichte kleur dragen in het najaar.

Schrap ook deze mantra maar van je lijstje. Dit najaar zien we heel veel beige, creme en wit in de mode. Vooral blouses in creme of wit met kantdetails zorgen voor een superromantische uitstraling. Combineer romantisch kant met houten sieraden zoals deze ketting  en je look is compleet.

5. U mag zilver, goud en brons niet bij elkaar dragen.

 Wie dit heeft bedacht heeft vast niet geweten dat goud, zilver en brons juist een winnende combinatie zijn in de huidige rocktrend. Combineer zilveren studs op bikerjasjes met een rij aan armbanden in goud en brons en waan je een rockster. De stoere verzilverde armband van Babazou is een echte eyecatcher.  Het geeft een superstoer effect als je deze armband combineert met een gouden ring met rood koraal. Rock on!

6. U mag buitenkleding niet binnen dragen.

 Tegenwoordig mogen we onze blazerjasjes, sjaals en spijkerjasjes ook gewoon binnen aan. Want zeg nou zelf, het is toch eeuwig zonde om deze kleding alleen maar op straat te dragen? Kijk naar al die prachtige wollen sjaals, deze accessoires zijn eerder een aanvulling op je kleding dan iets wat je alleen maar tegen de kou beschermt. De wollen sjaal van van Babazou is prachtig te combineren met een spijkerblouse of basic zwart truitje.  Het fijne is, dat je geen dikke coltrui meer aanhoeft. Je nek is lekker ingepakt en mocht je het binnen toch wat warm krijgen, dan kan je hem zo weer af doen. Weet jij nog een modemantra die je aan je laars lapt, laat het ons weten via een reactie hieronder.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.