Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
22Mar2014

4 manieren om een sjaal te knopen

Babazou heeft er al video’s en blogartikelen aan gewijd: het knopen van een sjaal. En met één van de grootste collecties sjaals in haar assortiment, geven we je hieronder wederom superhandige en fashionable tips hoe je met enkele nonchalante bewegingen weer een fashion statement kan maken. De die hard sjaaldragers kennen al enkele tips, maar genoeg nieuwe sjaalknooptechnieken om weer volledig anders voor de dag te komen.

4-manieren-om-een-sjaal-te-knopen

1.De lusknoop

de-lus

Benodigdheden: langwerpige sjaal, zijden bloemenbroche (of losse zijden bloemen en veiligheidsspeld). Vouw de rechthoekige sjaal in de lengte doormidden, zodat je een lus vormt. Trek de uiteinden van de sjaal achterlangs de nek naar voren door de lus. Laat nonchalant hangen. Speld de zijden bloemen schuin voor op de sjaal voor een vrolijk effect.  

2. De vlinderknoop

de-vlinderknoop

Benodigdheden: twee rechthoekige sjaals (zelfde afmeting) in contrasterende kleuren Leg de twee sjaals uitgevouwen op elkaar. Draai de uiteinden in tegengestelde richting een halve slag om zodat je een vlindervorm krijgt. Drapeer de sjaal als croptop voorlangs de borst waarvan de bovenste punten bovenlangs de schouders getrokken wordt en de onderste punt onderlangs de armen. Knoop de uiteinden op de rug samen.  

3. De Arabierknoop

de-arabierknoop

Benodigdheden: een sjaal met franjes of pompons. Vouw de uiteinden van de uitgevouwen sjaal voorlangs de hals over de schouders naar achter, drapeer de uiteinden over elkaar en haal de uiteinden onderlangs de gecreëerde kol weer terug naar voren. Laat de uiteinden nonchalant los hangen  

4.De kettingknoop

de-kettingknoop

Benodigdheden: een kleine zijden sjaal met print, een (lange) schakelketting met slot. Vouw de zijden sjaal op tot een reep stof en vouw vervolgens de punten naar elkaar toe. Open de schakelketting en rijg de ketting door de lus van de sjaal (waar de vouw zit). Sluit het slotje en vouw 1 van de losse uiteinden van de sjaal door de ketting. Knoop de uiteinden aan elkaar in een nonchalante knoop.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.