Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
03Apr2014

4 manieren hoe een riem te dragen

riem-dragen

Een riem gebruiken de meesten dagelijks, een riem heeft namelijk 1 handige eigenschap. Je gebruikt hem om je broek ermee op te halen. Maar een riem heeft natuurlijk allang niet meer alleen die eigenschap. Er zijn zoveel riemen en ceinturen in soorten en maten dat we ze als perfecte aanvulling moeten zien op onze outfits.

De tailleceintuur

tailleceintuur

Benodigdheden: een smalle ceintuur van leer of glansleer. Een smalle ceintuur in de taille zorgt voor een vrouwelijk detail en legt op subtiele wijze nadruk op de taille. Draag hem op een dun vest, waarmee de taille ietwat geaccentueerd wordt of op een jurkje. Een ceintuur in een andere kleur dan het kledingstuk spiced de boel bovendien wat op.

De broekriem

broekriem

Benodigdheden: een bredere leren riem of ceintuur met een stoere uitstraling Een bredere riem die je door de lussen van je jeans kan halen heeft naast zijn handige functie ook een optische functie: je verlaagd je taille waardoor je bovenlichaam langer lijkt. Zoek een riem uit die in de kleur is van je bovenkleding, dit geeft een chique uitstraling. Of ga juist voor contrasten. Maar zorg ervoor dat de kleur van je riem in elk geval in iets van je kleding, schoenen, tas of sieraden terugkomt. Het zijn de details die het hem doen.

De tailleriem

tailleriem

Benodigdheden: een brede (elastische) riem De brede tailleriem zorgt voor een…de naam zegt het al: taille. Met name dames met een recht figuur of juist dames met curves zouden naar deze optie moeten grijpen. Curvy dames benadrukken namelijk het smalste punt van hun lichaam en zorgen voor een shape en dames met een recht figuur creëren optisch een vrouwelijke taille.

De heupriem

heupriem

Benodigdheden: een bredere lange riem, een lange kettingriem, of een smalle riem die meermalen om de heupen gewikkeld kan worden. Deze lente en zomer ligt het accent op de heupen qua kleding. Jurkjes met verlaagde taille of tops met brede banden op de heupen, dit alles staat superleuk in combinatie met een brede heupriem. Vooral dames die zelf niet veel heup hebben, creëren daarmee optisch een beetje een booty en heupen. Ga voor een bohemien exemplaar op een fladder maxirok of voor een schakelketting variant op een stijlvolle witte pantalon.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.