Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
09Jun2014

4 keer de sjaal als haaraccessoire

De sjaal is misschien wel een van de meest handige accessoires ooit en kan op velerlei manieren gebruikt worden. Eerder gaven we al tips over sjaalknooptechnieken, nu tips hoe je een sjaal als leuke en handige haaraccessoire kunt gebruiken. Perfect voor een zomerse look.

1. De sjaal als strik

sjaal-als-strik

Kies een leuke sjaal uit het assortiment van Babazou. Ga bv. eens voor een sjaal met een vrolijke paisley printin paars, roze en oranje. Vouw de sjaal enkele keren in de lengte op, of rol hem op tot je een lang ‘lint’ krijgt. Laat je haar loshangen en strik de sjaal vanuit de nek bovenop het hoofd vast, schuif de strik iets schuin en laat de uiteinden nonchalant naar voren vallen. Combineer met paar oorbellen met strikjes. Ga voor een lichte make-up: breng alleen een oogpotloodlijntje aan op de wimperrand, wat mascara en een kersenrode lipstick die je lichtjes op de lippen dept.

2. De sjaal als hippie Chic look

de-sjaal-als-hippie-Chic-look Deze all time favorite staat gedistingeerd en lekker retro. Zoek een leuke zijden sjaal uit met een geometrisch motief. Kam je haar in een midden scheiding en maak evt. wat losse krullen in je haar voor volume. Vouw de sjaal in de lengte op tot ongeveer 5 cm brede band. Knoop deze band over je voorhoofd achterlangs je hoofd en zet hem vast met een nonchalante knoop. Zorg ervoor dat je haar in een scheiding onder de band zit. Door de opvallende sjaal heb je weinig make-up nodig. Ga  voor een nude look met alleen wat foundation, mascara en evt. kopertint ogenschaduw. Voeg wat chique accessoires in roségoud toe zoals een ring met een mooie steen en opvallende armband.

3. De sjaal als Piraat

de-sjaal-als-piraat

De piraat-sjaalknooptechniek ziet er ingewikkeld uit, maar is juist een van de makkelijkste manieren om er supercool uit te zien en ook nog eens je haar uit je gezicht mee te houden. Ga voor een vrolijk exemplaar sjaal met bloemen of organische print. Bind je haar in een lage nonchalante staart, laat wat plukken loshangen aan de voorzijde. Vouw de sjaal tot een driehoek en knoop met de punt naar achteren de sjaal over je hoofd vast op je achterhoofd. Eventuele loshangende hoekjes stop je weg in de vouw. De piekjes haar kam je schuin over je voorhoofd en stop je weg achter je oor. Combineer met een paar romantische kralenoorhangers. Ga voor een nude kleur lipstick en lichtbruine of grijze smokey eyes.

4. De sjaal als haarband

de-sjaal-als-haarband

De haarband blijft nog altijd een klassieker en vooral met warm weer is het heerlijk om je haar uit je gezicht te hebben. Maar ook met kort haar is deze haarband superleuk om te zien en geeft een beetje een 60’s vibe. Start met het ietwat touperen van je haar aan de achterzijde bovenop voor lekker wat volume. Fixeer met haarlak. Zorg ervoor dat al je haar naar achteren gekamd is . Zet dan je haar vast in een lage staart. Vouw een lekkere retro stijl sjaal met bloemen of paisleyprint op tot een band van ongeveer 5 cm. Vouw de uiteinden samen in je nek en knoop vast. Laat de uiteinden loshangen en schuif de band dan iets naar achter tot iets na je haargrens. Combineer evt. met een paar mooie oorbellen. Ga voor een cateye oogmake-up, breng eyeliner aan op je bovenste wimperrand en trek door tot een omhooglopende ‘vleugel’, wat mascara, blush en een lichte kersenrode lipstick toveren je om tot vamp.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.