Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
25Feb2016

Wie is de mol? Wie is Nakamol?


De juweeltjes zijn handgeknoopt en - voor ons heel belangrijk -  ethisch verantwoord (zo maakt Nakamol deel uit van een sociaal project).  Naast de catchy oorhangers en halskettingen, zijn de armbandjes allemaal verstelbaar én kan je ze feilloos (in de lijn van de nieuwste zomertrend!) combineren met die van Mya Bay, Super Stylish of zelfs jouw toekomstige festivalbandjes : match made in Chicago heaven! Met Nakamol geef je een ethnische twist aan je outfit zonder je hele garderobe in te wisselen! En dat is nu net waarom wij zo van accessoires houden!

Lijken we enthousiast? It ain’t over yet! 

Eind 2015 kreeg Babazou een enthousiaste vertegenwoordiger over de vloer. Hij stelde de collectie handtassen en clutches van Woody Ellen voor.  Ik waande mij stante pede in een Oost-Berlijnse boetiek! Het goede nieuws is: je hoeft niet naar Berlijn te trekken als je het bij Babazou kan vinden! Het merk Woody Ellen is het kindje van Ellen Cornelis, een Gentse (Lovendegem) illustratrice en kunstenares. Haar kleurrijke handtassen-collectie voert je terug naar de jaren ’40, ’50 en ’60. De vogeltjes- en bloemenmotieven zijn een streling voor het oog.

You love it or (maybe) you hate it, but we ADORE it.

Het moge duidelijk zijn, het zijn geen rustige tijden bij Babazou! En het blijft me mateloos fascineren hoe we telkens opnieuw verschillende stijlen kunnen combineren en matchen. U bent een dankbaar publiek! Hoedanook, volgende week neem ik je mee in de wereld van Inge di Piu en Souvenirs de Pomme!

We keep in touch! En in tussentijd, nog steeds méér dan welkom in Sint-Denijs-Westrem en Lochristi!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.