Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
11Jan2016
Wanderlust

Wanderlust

Vanaf deze week geef ik jullie graag en steevast een voorsmaakje van de nieuwigheden bij Babazou! Ready? Go! Vooreerst een kleine opmerking voor de accessoire-addicts. Waar we vroeger niet al te veel aandacht besteedden aan de mouwen, zien we dit seizoen grote en theatrale pofmouwen op de catwalk! (denk: Victorian style)

Bijgevolg worden de mouwen ook naast de catwalk korter gedragen en alle versiering mag gezien worden. (driewerf hoera!) 

En laat dat nu net de specialiteit zijn van het Belgische label Mya Bay, nieuw bij Babazou. Véél armbanden, ringen en oorringen in een minimalistische, soms bijna ethnische stijl. Geen grote bling bling. Eenvoudig en tegelijk gesofisticeerd. Voor modegevoelige dames die hun mood, persoonlijkheid en eigenheid graag uitdrukken met hun accessoires maar die wel voor het principe ‘less is more’ gaan. Een armband gegraveerd met “LA VIE EST FAITE DE PETITES BONHEURS” zal menig optimist niet onberoerd laten. De avonturiers opteren voor “TAKE A WALK ON THE WILD SIDE” of in de letterlijke zin “WANDERLUST” J.

Accessoires in brons, rosé, zilver en goud (want goud maakt opnieuw zijn intrede dit seizoen. Geen nood, ook rosé blijft!)

Mode zou geen mode zijn zonder schrille stijlcontrasten. Want naast minimalisme slaat ook maximalisme dit seizoen de plak. Denk aan uitbundige materialen en prints: ‘Kijk naar mij!’.

Bij Codello uit zich dat in een op en top vrolijk bloemenmotief. Tassen in alle groottes, tunieken, (zijden) sjaals. Of bij nat Belgisch weer een assorti bloemenparaplu. How cool is that! J

 

Maar ook de aardekleuren maken hun opmars. Herfstkleuren zoals roest en oker waren al aanwezig, maar dit seizoen zien we ook weer melkchocoladebruin en cognac in de bovenkledij. (rechtstreeks uit de retro-trend).  Inclusief annex materialen zoals suède en lammy. Codello koos zelfs voor een chocoladebruine hoed in vilt. (met een lint in bloemenmotief, what else?) 

Last but not least, laat je verleiden door jouw inner child :-). De fans van de Snoopy-film en ‘s werelds leukste hond tout court, kunnen we verblijden met grotere en kleinere tassen van Codello (fun, maar met een vrouwelijke twist).

Voor elk wat wils denk ik zo.

En dit is nog maar het begin van het tussenseizoen, resort, cruise, pre-spring, croisière…

Volgende week een nieuwe update over onze nieuwigheden! En in tussentijd, spring gerust eens binnen in Lochristi of Sint-Denijs-Westrem!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.