Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
23Feb2018
Waarom wij wegdromen van deze collecties

Waarom wij wegdromen van deze collecties

De levenslustige klassevrouw die houdt van unieke juwelen in verfijnde materialen én in alle soorten en maten vindt zeker haar gading bij Inge Accessori. De oorringen stralen luxe uit en maken de meest eenvoudige look af waardoor ze zowel dagdagelijks als voor een feestelijke gelegenheid ten volle tot hun recht komen! Inge ontwerpt letterlijk en figuurlijk schitterende juwelen en verrast ieder seizoen. Voor LZ 16 zien we veel blauwtinten, gaande van lichtblauw over aqua tot de grijstinten. In dezelfde lijn is ook limoengroen een echte trendkleur zowel in accessoires als in de bovenkledij. De nude tinten zijn nog steeds in the picture en oudroze blijft een topper. De ontwerpster maakt telkens gebruik van kwaliteitsvolle materialen zoals roggenleer (really!), parelmoer, Swarovski steentjes en glasparels. De halfedelstenen haalt ze in Italië, Frankrijk, Spanje of zelfs Hong Kong. Het is geen uitzondering dat onze vrouwelijke klanten met twee paar Inge oorringen naar huis trekken. En waarom ook niet? Ze zijn nu eenmaal tijdloos. Kortom, ontdek zelf wat Inge Accessori voor jouw persoonlijke look kan betekenen! 

We sloegen je al om de oren met de fantastische sjaals van POM Amsterdam. Mét rede. :) 
We zijn er ons echter van bewust dat iedere vrouw uniek is en iedere stijl de juiste kan zijn. Net daarom kan je ook voor de uitgebreide collectie van Passigatti bij Babazou terecht. Ingrid kiest heel bewust voor merken die zich voor 100% specialiseren in het ontwerp en de productie van sjaals. En dat merk je ook!
Het Duits-Italiaanse merk werd in 1950 opgericht door Giorgio Passigatti. Sjaals van Passigatti worden met de hand gemaakt en staan bekend om hun tijdloze elegantie met een vrolijke fashion twist.  Zo speelt het merk met verschillende biesafwerkingen, materialen en formaten (dus ook verschillende knooptechnieken!).  Maar wat Passigatti tot een topmerk maakt, zijn de prints. Van ethnisch tot flower power. Of unikleurig met een kleuraccent. You name it, we got it! Of althans: we proberen altijd! Ontdek het op babazou.com of in één van onze winkels in Sint-Denijs-Westrem en Lochristi!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.