Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
17Dec2015
Vive la fête

Vive la fête

Het goede nieuws is, dit hoeft hélemaal geen "pain in the ass" te zijn. Zie het als een moment me-time en bezoek één van onze boetieks in Sint-Denijs-Westrem of Lochristi. We staan klaar om naar jouw uniek verhaal te luisteren en je te inspireren. Wat het budget ook moge zijn, we houden er rekening mee. EN mocht de queeste écht een vreselijke kwelling zijn, dan kan je een beroep doen op onze cadeaubonnen: onbeperkt geldig en in een op en top feestelijk jasje.

Één regel geldt, of je nu voor de little of the longer black dress gaat, of je kiest voor een simpele jumpsuit in een basic kleur: pimpen kan, pimpen moet!

Zeg néé tegen een zwarte jurk met zwarte nylons inclusief zwarte accessoires annex handtas en juwelen.  Niemand hoeft een grijze muis te zijn deze winter , we mogen namelijk allen stralen. Bovendien hebben we nood aan wat lichtheid in deze donkerder dagen. Zie de wintertrends voor 2015

Ok, zo ver zijn we alvast, de outfit werd gekozen,  let’s do a little brainstorm on the accessories! En dat is dan weer onze dada…

Dump voor deze keer je handtas en ga voor een clutch. Ga eens niet voor een basiskleur en combineer met  oudroze, paars, blauw (wauw diepblauw!) of rood (het-is-feest-voor-iets) ! Ben je een echte lefgozer, kies dan voor eentje in lakleer.

Tip 2, duik in oma’s verkleedkoffer OF zoek bij Babazou een leuke broche. Licht je outfit instant retro-wise op!

Houd rekening met de ‘rule of harmony’. Een lange ketting combineer je met simpele oorringen.  De schakelhalskettingen van Camps & Camps maken de meest eenvoudige look fantastisch.  Wees niet bang om lange halskettingen met mekaar te combineren.  Zelfs de combinatie van rozé met goud en/of zilver is een schot in de roos. Lange en opvallende oorhangers gaan hand in hand met een eenvoudige halsketting zoals die van Super Stylish. Combineer er nog de bijpassend armband bij en de look is  AF.

Wist je trouwens dat je jouw mooie punten kan benadrukken met de juiste oorhangers? Ikzelf heb een ronder gezicht en ik kies dan ook steevast voor lange oorhangers. Nieuw in ons assortiment is het merk Pavie. Maak kennis met hun unieke oorhangers (inclusief halskettingen).  

Kies een kleur die past bij jouw tint! Ben je een warmer type, negéér dan het koelgrijs. En vice versa.

Moet het allemaal niet te strak en houd je van een speels accent, laat je dan verleiden door de handgemaakte oorhangers van Zizi Zaza. Je hoort het goed: ontworpen én gemaakt door een Limburgse ontwerpster.  De asymmetrische oorhangers (in goud of zilver) zullen vele feestgangers kunnen bekoren! 

En van de speelse look naar de real stuff.  De glitter & glam feestcollectie (en  blijvende collectie) bij Babazou Lochristi werd uitgebreid met het merk Bronzallure dat net als Phantasya Swarovski-steentjes in de juwelen verwerkt. Oorhangers, ringen, armbanden én halskettingen in een nog chiquer jasje. Een uitgesproken klassevolle look voor de dame bij wie het nét dat ietsje meer mag zijn.  

Bijna laatste punt, laat je verleiden door een mooie sjaal. POM Amsterdam of onze sjaals in oudroze, goud of zilver kunnen dienst doen als halsketting of maken een minimalistische look af. Of ga voor een print: go wild!

Laten we wel wezen, eens je de juiste accessoires gevonden hebt, kan je deze zelfs dagdagelijks gebruiken. Mooi voor ons ecologisch systeem: koop minder kleren en ga voor kwalitatieve mooie accessoires. Be our guest! Vive la fête!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.