Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
16Aug2016
Rogier, verantwoordelijke voor Babazou Sint Denijs Westrem

Rogier, verantwoordelijke voor Babazou Sint Denijs Westrem

Rogier is 38 jaar, woont samen met zijn vriend in Oostende en is trotse eigenaar van een heel lieve kortharige dwergteckel.

Voor hem is werken bij Babazou net als thuiskomen! Aangezien Rogier 4 jaar vertegenwoordiger is geweest van verschillende merken bij Babazou, kent hij onze winkels als z’n broekzak! Toen hij toe was aan een carrièreswitch was Babazou voor hem de meest logische keuze.

Het leukste aan zijn job vindt hij dan ook dat hij altijd zichzelf kan zijn. Maar ook “ de verantwoordelijkheden en inbreng vind ik super, net als de appreciatie die we krijgen van Geert en Ingrid. Maar vooral het team is fantastisch!” De finishing touch moet voor hem dan ook wel de fijne en tevreden klanten zijn.

Rogier heeft ook een prachtige omschrijving voor Babazou: “ Touwtrekker en baanbrekend op haar domein, vooruitstrevend, avontuurlijk maar toch commercieel en voor iedereen toegankelijk.” Want als je ’t bij ons niet vindt, zal je het nergens anders vinden! Als man draagt hij dan vooral de horloges van Oozoo in combinatie met de armbandjes van het merk Nakamol Chicago. Maar persoonlijk vindt hij Souvenirs de Pomme het leukst aangezien de collectie very city chique is. Ze zijn tijdloos, kwalitatief, classy en tegelijk toch sportief.

Wat hem vooral motiveert in zowel zijn job als privéleven is de perfecte balans tussen privé en werk vinden. Dat motiveert hem vooral om het op beide vlakken zo goed en efficiënt mogelijk te doen! In zijn vrije tijd vind je hem op terrasjes of bezoekt hij concerten. Maar ook gewoon genieten van het thuiszijn doet hem ook heel veel deugd! Je ziet hem stralen wanneer hij wandelt langs ’t zeetje met zijn hond (Alles wat zijn hond doet maakt hem super gelukkig). Maar ook het mooi weer en mooie dingen maken hem happy!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.