Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
22Feb2018
Organiseer je kleerkast met deze 11 tips

Organiseer je kleerkast met deze 11 tips

Hou jij ook van een georganiseerde kleerkast? Misschien een overbodige vraag. Iedereen houdt van een opgeruimde en netjes georganiseerde kleerkast. Het betekent niet altijd dat je een mooi kastsysteem of dressing nodig hebt. Het is een kwestie van zaken te doen die je kast mooi en georganiseerd houden. We hebben een lijstje gemaakt met 11 tips om je kledingkast te organiseren.organiseer-je-kleerkast

1. Hou alleen kleding/accessoires die je daadwerkelijk draagt of gebruikt.

Als je een jurk in je kast hebt hangen van 10 jaar geleden waarvan je hoopt dat het je ooit opnieuw zal passen, doe het weg. Als dat moment er komt is de jurk vaak al uit de mode. Let op, het is geen slechte zaak om doelen te stellen maar laat je kleding niet hangen in de hoop het opnieuw te kunnen dragen. Als je een kledingstuk mijdt omdat je je er niet goed in voelt of waarvan de pasvorm niet helemaal jouw ding is, geef het weg.

2.Hang je kleren volgens kleur.

Eén van de leukste dingen die je kan doen is je kleren ophangen volgens kleur. Dit maakt het ook makkelijker om te kiezen welk kleur je wil dragen. Wil je hier nog verder in gaan dan kan je binnen eenzelfde kleur ook per mouwlengte of kledingsoort sorteren.

3. Kies voor hetzelfde type/kleur van kleerhangers.

Dit lijkt misschien wat verregaand maar het is echt niet zo duur (er bestaan alternatieven in plastic en ook grote hoeveelheden kunnen voordelig zijn) en je zal meteen zien dat je kast er mooi uitziet.

4. Gebruik een ladenkast voor gevouwen kleren

Zelfs wanneer je geen gesloten kast hebt is het mooier en netter om een ladenkast te gebruiken voor gevouwen kleren. Het ziet er beter uit dan op een plank.

5. Hang alleen items in je kleerkast die er thuishoren

Hou enkel in je kleerkast wat er thuis hoort nl. shirts, broeken, tassen, riemen, schoenen, ...

6. Als de kast groot genoeg is, plaats een mand erin.

Het is makkelijk bij aan- en uitkleden dat je de kleren in de mand kan gooien, dit houdt alles netjes en opgeruimd.

7. Gebruik haken

Kapstokhaakjes bevestigen in je kast kunnen een hulp zijn bij het ophangen van riemen of sjaals. Een haakje op de buitenkant van je kast kan de kleerhanger dragen waar je outfit voor de volgende morgen aan ophangt.

8. Overweeg het gebruik van mooie dozen en manden

Gebruik een set van dozen met een leuke textuur om items in te plaatsen die extra bescherming nodig hebben zoals delicate sjaals of kleine tasjes. Ook sieraden scherm je beter af van licht en lucht.

9. Plaats de items zoals je ze er terug wil uitnemen.

Het lijkt vanzelfsprekend, maar als het niet vuil is, hang het terug op. Als het vuil is, gooi het in de wasmand.  Schoenen terug op zijn plaats, riem aan de haak en tassen terug op de plank.

10. Labels op je kast.

Eventueel kan je ook op de boorden labels plaatsen als richtlijn wat waar komt te liggen/hangen

11. Vouwen

Zoek een goeie manier om te vouwen en doe het altijd op dezelfde wijze. Vouw in 4 of in 3 en leg steeds de vouwkant naar je toe. [note note_color="#ffffff" text_color="#1b1a1a"]Met deze 11 tips kan je jouw kleerkast organiseren en mooi houden. Het werkt tijdsbesparend en geeft je overzicht.    Veel succes![/note]

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.