Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
28Nov2017

Met een sjaal stijlvol de kou trotseren

Het is weer zover: ’s morgens zijn we opnieuw druk in de weer om vorst van de autoruit te krabben en binnen de kortste keren is het oppassen geblazen om niet over ijsplekken te vallen. Tijd om ons warm in te duffelen, met andere woorden. Vaak denken vrouwen dat warme kleren en accessoires gelijkstaan aan het figuur van een Michelinmannetje, maar niets is minder waar. Een leuke sjaal blaast net leven in een doorsnee outfit. Babazou somt de meest interessante sjaaltrends voor je op.

Circle scarf

Tunnel sjaal Grijze ronde sjaal[/caption] Een circle scarf, ook wel een tunnel- of wikkelsjaal genoemd, is een ronde sjaal zonder uiteinde. Je kan de sjaal op verschillende manieren dragen: meermaals om je nek gewikkeld voor een volumineus effect waar je je hoofd heerlijk in kan nestelen, of lang en losjes voor een nonchalante look.  

Dik breiwerk

grofgebreide sjaalDikke, gebreide sjaals steken elk jaar opnieuw de kop op, en dat is ook deze winter niet anders. Sterker nog: des te groter en grover de sjaal, des te beter je de komende maanden scoort. Waarom dit model met geen stokken uit het modebeeld te krijgen is? Simpel: ze zijn veelzijdig en je slaat er niet snel de bal mee mis.

Snood (sjaalhoed)

De snood of sjaalhoed gaat een stapje verder dan de circle scarf. Ook dit is een rond en aan elkaar genaaid exemplaar, dat je daarbovenop om je hoofd kan wikkelen. Zo kan je niet alleen je nek, maar ook je oren warm houden wanneer het vriest dat het kraakt. Handig!  

Pels

We kunnen er niet om heen: (nep)bont is in, en mag op elk mogelijke manier in je outfit verwerkt worden. Als jas, als handtas, als hoed en dus ook ongetwijfeld als sjaal. Een pelsen sjaal staat chique, is tijdloos en veel zachter dan bont zal je het niet vinden.

Franjes/bolletjes

[caption id="attachment_957" align="aligncenter" width="300"]Sjaal met pomponnetjes[/caption] Niet alleen zijn franjes leuk om mee te prutsen, het geeft een standaard sjaal net een tikje meer. Minstens even geinig zijn pomponnetjes. Zulke tierlantijntjes geven het geheel een speelsere look.  

Zijde en katoen

[caption id="attachment_959" align="aligncenter" width="300"]Zijden Sjaal[/caption] Een sjaal hoeft niet per se uit een dikke stof te zijn vervaardigd, met zijden en katoenen varianten heb je het evenmin koud. Net als pels, voelt ook een zijden sjaal bijzonder luxueus aan. Bovendien kan je met lichtere stofjes makkelijker verschillende soorten knopen leggen, en is de keuze in motieven en prints eindeloos.  

Vierkante sjaal

Deze stoere vorm doet het al jaren goed in de modewereld, en terecht. Een vierkante sjaal draag je vooraan in een tip. Een beetje zoals een cowboy, dus, maar dan wel een elegante cowboy.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.