Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
19Apr2016
Love Bags

Love Bags

Toegegeven, ik ga in overdrive wanneer een mooie handtas in mijn vizier komt.

Herkenbaar? Bij Babazou zijn we er keer op keer getuige van: een mooie handtas laat vele dames niet onberoerd. Na de emoties volgt de onontkoombare reality check: bij welke gelegenheid zal ik ze dragen? Welke kleur neem ik? Heb ik ze wel nodig? 

Natuurlijk heb je ze nodig! Vergelijk een handtas met een BH of schoenen.  Een strapless jurk vraagt om een strapless BH. En joggen doe ik never nooit op mijn high heels!  

Ik zoom even in op mijn eigen verzameling handtassen.  Onontbeerlijk: een ruime en stevige handtas om te gaan werken (tevens een heel modieuze als je bij Babazou werkt), een comfy model om te flaneren in de Veldstraat, eentje voor een stylish nachtje uit  (volledig afsluitbaar of course!), een feestelijke clutch in assorti kleur van de outfit.  En last but not least: een festivalschoudertas (een mens moet Werchter kunnen overleven, niet?).

En hoe ziet de collectie van een échte handtassenjunkie er dan uit? Als je een zwak hebt voor mooie handtassen, moet je absoluut het Tassenmuseum in Amsterdam bezoeken (dat eigenlijk ontstond uit de persoonlijke verslaving - excuseer - verzameling van ene handtassenjunkie “Hendrikje”).  Ontdek er de geschiedenis van de handtas, vanaf de vroegste Middeleeuwen tot nu.  De handtas was bij gebrek aan binnenzakken een écht gebruiksvoorwerp voor mannen en vrouwen. Onze voorouders verwerkten hiervoor leer of textiel en later ook glaskralen. Daarop volgden luxueuzere versies uit exotische leersoorten zoals slang en krokodil. Het museum laait je passie voor de schoonheid van handtassen alleen maar verder op.

Als je daarna in de Amsterdamse Kalverstraat passeert, kan je onmiddellijk het figuurlijke kaf van het koren scheiden. Eens terug in België kan je dan jouw bezoekje plannen aan Babazou.

Moraal van het verhaal: iedere vrouw heeft recht op minstens één top handtas, wat me naadloos bij de nieuwe collectie handtassen van het Italiaanse merk Gianni Chiarini brengt .

Ingrid, onze Godmother, koos echte praaltjes uit. Aan kleur geen gebrek: oudroze, caffé au lait en camel blijven een echte passe-partout. Pastelgeel past perfect in de huidige zomertrend van limoen zoals ook jeansblauw het nog steeds héél goed doet.  En natuurlijk ontbreekt er ook geen zwart voor de black lovers. De volledige collectie is gemaakt van kalfsleder en de afwerking bestaat uit messing in goud of zilverkleur. De stijl varieert van classy tot super trendy. Als je dus nog op zoek bent naar een klein of groot pronkstukje voor moederdag of eender welke gelegenheid, aarzel dan niet eens binnen te springen. En vind je het niet bij Gianni Chiarini, dan hebben we nog andere leuke handtassen in de aanbieding in Babazou Lochristi, Sint-Denijs-Westrem én binnenkort ook in Maldegem!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.