Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
25Sep2015
De vijf trendkleuren van herfst/winter 2015

De vijf trendkleuren van herfst/winter 2015


#1 Koel grijs: bewolkte dagen

Hoewel je grijs niet bepaald vrolijk kunt noemen, is deze kleur grijs de basis voor komend seizoen. Het grijs heeft een koele ondertoon die je doet denken aan sombere bewolkte dagen. Daartegenover staat dat grijs wel kracht en zelfzekerheid uitstraalt. Koelgrijs is een beetje de kleur van de stilte voor de storm. Perfect voor de vrouwelijke CEO’s onder ons.

#2 Oker: een sprankeltje hoop
Okergeel is voor velen een moeilijke kleur om te combineren. Maar okergeel is wel de kleur van hoop, de kleur van de eerste zonneschijn na een sombere bewolkte dag. Deze winter hebben ontwerpers zoals Christian Dior en Victoria Beckham er veel gebruik van maakt. Een lange draperende okergele jurk tot aan de enkels, of subtiele okergele stiksels op een donkere jas. Hoe je het ook combineert, een toets van okergeel is niet te missen deze winter.
 

#3 Cadmium oranje: durf te combineren

Het einde van de jaren 60 en heel de jaren 70 zijn een inspiratie geweest voor de trendkleuren van deze herfst/winter. Oranje kan erg fel zijn, maar cadmiumoranje is een kleur dat wat zachter is voor het oog en een kleur waarmee je meer kunt combineren dan je denkt. Cadmiumoranje is perfect te combineren met zwart, maar je kunt het net zoals Balmain ook combineren met blauw en paarstinten.


#4: Lila: mysterieus en lief

Hoewel okergeel en cadmium oranje redelijk felle kleuren zijn, zetten we een stapje terug wat kleur betreft. Lila was ook de trendkleur van afgelopen lente en zomer, maar wordt deze herfst en winter gewoon voortgezet. Lila en paars zijn intrigerende kleuren en zorgen voor dat tikkeltje mysterie. Durf lila te combineren met een bordeaux broek, een wit topje en een lila jas.


#5 Wit en cream

Ook de kleuren wit en cream zijn deze winter weer een basiskleur. Het hoeft niet allemaal donker te zijn. Deze winter zien we juist heel veel felle kleuren, met als basis wit/cream, zwart en grijs. Wat je daar bovenop draagt mag zoveel kleur zijn als je wilt.



Wat is jullie lievelingskleur van dit najaar?

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.