Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
27Nov2015

De trends voor winter 2015

De materialen zijn aaibaar, de kleuren zijn gezellig en warm. Denk aan het oud roze, een koel kleur, maar sinds LZ 2015 een echte fashion trend die zich nog enkele seizoenen zal laten voelen. Geen tijd dus voor miskopen, maar wel tijd voor de mooie collectie van Camps & Camps én de collectie van Phantasya in rosé roze afgewerkt met Swarovski-steentjes. Zowel dagdagelijks als tijdens de feestdagen geven ze je een luxe-gevoel.

In de lijn van de dierenhuid (denk aan panters, luipaarden en slangenhuid) zijn ook de bontjes nog steeds aan hun opmars bezig. Denk aan fake fur (bont): wij zijn nu eenmaal dierenliefhebbers. Vind je een pelsje of een sjaal wat ‘over de top’, laat je dan charmeren door de fluffy sleutelhangers.

 Een klassieke look kan je makkelijk pimpen door een accessoire in lakleer aan je outfit toe te voegen. Zoals een tas in lakleder, maar ook de portefeuilles van Frederic T maken jouw look onmiddellijk AF.

 

 

Hoe je eigen persoonlijke stijl ook is, voor deze winter geldt : go crazy, ga voor stoorzenders bij je outfit. Kies een hippe tas, een luxueuse sjaal van Pom Amsterdam (je voelt je instant lekker in je vel) of een muts én maak contrasten. Draag een felle lipstick bij een sobere outfit. Combineer een koel met een warm kleur. Of maak het zachter door een donkere en een lichtere tint van een kleur bij mekaar te dragen. No limits, maak het fun in jouw eigen stijl! En voor meer tips, bezoek dan eens Babazou in Sint-Denijs-Westrem en binnenkort ook Lochristi!"

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.