Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
19Feb2015

Badaboum, Babazou, here we go!

Enkele maanden geleden vonden Ingrid en Geert het perfecte pand. De ruwbouw (lees: beton) liet het toe total loss te gaan bij de inrichting van het interieur. Met speciale dank aan interieurarchitecte Eva Carlier die hielp het pand om te vormen tot het Walhalla van accessoires. (*smelt*)

Collecties werden gekozen, medewerkers werden gezocht…

Dit resulteerde in een team van maar liefst vijf generaties! Kim, de schoondochter van Ingrid is met haar 22 jaren de jonge en enthousiaste spring-in-het-veld in Babazou Sint-Denijs-Westrem. Ze geeft haar passie door zoals haar schoonmama het haar aanleerde. 

Mezelf reken ik met mijn 29 levensjaren tot de generatie van de dertigers. Na drie weken heb ik mijn carrièreswitch nog geen seconde beklaagd (lucky me!). Ik zal in Babazou Lochristi samenwerken met Isabelle, die wegens familiaal geluk (lees: haar derde dochtertje Rafaëlla) vanaf februari opstart! Haar ervaring en passie voor etalages en accessoires zal niemand onberoerd laten! 

Inge, de perfecte coördinator en planner, én verkooptalent in Sint-Denijs-Westrem behoort tot onze vierde generatie. Ze wordt bijgestaan door de vreemde eend in de bijt, Geert die zich voornamelijk bezighoudt met de e-shop bij Babazou.com. Door zijn jarenlange ervaring in de logistiek is dit zijn ultieme passie. 

Ingrid, onze Godmother inspireert met haar jarenlange ervaring en mateloos enthousiasme onze klanten en haar team. Haar leuze luidt: “alles komt goed, altijd”. En samen met zus Francine (de zesde generatie, al zie je dit geenszins! ) komt het ook altijd goed. Francine waakt erover dat Ingrid en Geert blijven gezond eten in deze drukke tijden. Maar als kers op de taart zal zij ook team Lochristi versterken!

Alles komt goed, altijd… Zeiden we het al?

De spanning stijgt en de adrenaline ruist door onze aders, maar de sfeer blijft typisch Babazou: happy en positief. Ben jij ook zo benieuwd? Breng dan een bezoekje aan onze kersverse baby-Babazou! Je bent van harte welkom!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.